Το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το 16ο Final-4 Κυπέλλου Βόλεϊ γυναικών στην Άρτα και τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καλμαζίδης και η αρχηγός Αθηνά Παπαφωτίου.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Καλησπέρα, είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που μπορούμε να έχουμε ένα Σαββατοκύριακο να ξεφύγουμε λίγο από τα προβλήματα που όλοι ξέρουμε και βιώνουμε. Όπως όλοι εδώ έτσι κι εμείς θα δώσουμε το 100% για να φτάσουμε στο ψηλότερο σκαλί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, το έχουμε δει και από τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τον περσινό τίτλο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και εύχομαι καλούς αγώνες σε όλους».

Η αρχηγός Αθηνά Παπαφωτίου ανέφερε: «Καλησπέρα. Συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται εδώ. Νομίζω είμαστε τυχερές που η αγωνία μας για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πόλη της Άρτας για τη φιλοξενία και όσους τρέχουν για τη διοργάνωση. Εμείς ήρθαμε για να το κατακτήσουμε και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο, να έρθει νέος κόσμος και να απολαύσουμε καλούς αγώνες».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου στο παρακάτω Link:

https://www.youtube.com/watch?v=w0YU3oY2lII&t=1s