Ο Παναθηναϊκός πέρασε θριαμβευτικά στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο καθώς επιβλήθηκε του Ήφαιστου Πατρών με το ευρύ 91-29 σε έναν αγώνα που αφιερώθηκε στον Κώστα Μπάτραλη.

Άνετο πέρασμα του «τριφυλλιού» στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας φού επιβλήθηκε του Ήφαιστου Πατρών με 91-29 σε ένα ματς που έγινε στην Πάτρα ωστόσο γηπεδούχος ήταν ο Παναθηναϊκός.

Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του «τριφυλλιού» τίμησε με τον δικό του τρόπο τον οπαδό του ΠΑΟ Κώστα Μπάτραλη που έφυγε από την ζωή ωστόσο η μνήμη του είναι ζωντανή στη μνήμη ολόκληρης της Παναθηναϊκής οικογένειας και ιδιαίτερα των τμημάτων ΑμεΑ.

Το τμήμα παρουσιάστηκε με μπλουζάκια με τριφύλλι και το νολυμερο 13 που έγραφαν το όνομα του Κώστα Μπάτραλη παρέδωσε τιμητική πλακέτα σε οικείους του και αποθεώθηκε από τους 50 οπαδούς του «τριφυλλιού» από την Πάτρα που ήταν παρόντες.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός πέτυχε την ευρύτερη νίκη της ιστορίας του με 62 πόντους διαφορά καθώς έσπασε το ρεκόρ που είχε κόντρα στους Αετούς Χανίων με 56 πόντους διαφορά.

Τα δεκάλεπτα: 27-06, 52-18, 73-23, 91-29. 

Παναθηναϊκός (Χρόνης): Χρονοπούλου 24, Σανζ 33, Κοντογιάννης 8,Τριανταφύλλου 10, Δίτσης 15,Σπάθης 1, Φύτρος, Μιχαλοπούλου, Κατωπόδης.

Ήφαιστος (Σταγιαννός):Σταμάτης 2, Κρίθης 6, Κανελλόπουλος, Παπαϊωάννου, Τατάνι 2, Παπουτσόπουλος 9,Τριαντής 8, Ασημάκης, Σαββόπουλος 2, Παπαθανασίου.