Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε εκτός έδρας του ΠΑΣΚΑ με 25-77 στο γήπεδο του Ρουφ και η διαφορά των 52 πόντων είναι η μεγαλύτερη σε εκτός έδρας ματς του «τριφυλλιού».

Γρήγορα επανήλθε ο Παναθηναϊκός μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Δωδεκάνησο και στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣΚΑ που έγινε στο κλειστό του Ρουφ έσπασε ένα ξεχωριστό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» και «πράσινες» κατάφεραν και πήραν από την αρχή μια μεγάλη διαφορά πόντων και παρότι δεν τη σημάδεψαν ήρθε ένα ευρύ σκορ το οποίο έτυχε να είναι και η μεγαλύτερη διαφορά πόντνων εκτός έδρας.

Η προηγούμενη μεγαλύτερη διαφορά  ήταν το εκτός έδρας ματς με τον Άτλα που είχε λήξει 20-67 και πλέον το μόνο που διατηρείται ακόμα από το συγκεκριμένο ματς είναι η καλύτερη άμυνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε τη συμπαράσταση περίπου 50 οπαδών του από τις γύρω περιοχές που έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει σταθερά πρώτος στη βαθμολογία της Α1 Κατηγορίας.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 6-21, 11-33, 16-56, 25-77.

ΠΑΟ (Χρόνης-Γκανάς):Δίτσης 11,Νέλσον 24,Χρονοπούλου 16,Μαρτσάκης 12(1), Τριαντάφυλλου 8 και Κοντογιάννης 6, Μιχαλοπούλου, Κατωπόδης, Σπαθής  και Φύτρος.