«Σύλλογος μεγάλος..» παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού έλαβαν μέρος περίπου 130 ομάδες από όλη την Ελλάδα και παράλληλα πραγματοποιήθηκαν τα πρωταθλήματα γυναικών, εφήβων και νεανίδων (μέσα στο διήμερο 7-9 Φεβρουαρίου).

 Στο ΣΕΦ διαγωνίσθηκαν συνολικά γύρω στους 930 αθλητές ενώ αρκετοί ήταν και οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τις προσπάθειες τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο και κατόρθωσε να πάρει τη πρώτη θέση χάρη στις σπουδαίες εμφανίσεις των πρωταθλητών του. Αναλυτικότερα οι αδερφοί Καραγιώργοι εντυπωσίασαν στα 5.000 μέτρα βάδην καταλαμβάνοντας τη πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα.

Ο Άρης Καραγιώργος μάλιστα έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 20.35.6 σηκώνοντας το στάδιο στο …πόδι ,ενώ λίγο πίσω του τερμάτισε και ο αδερφός του, Χρήστος. Από κει και πέρα ο Ανδρέας Λιναρδάτος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 400 μέτρα ενώ ο Γ. Κόκκαλης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Επιπλέον ο Γ.Πετράκης κατέλαβε τη Τρίτη θέση στα 1500 μέτρα ενώ ο Δημήτρης Καττής ήταν τέταρτος στο ύψος. Επιπλέον αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του Μαρινάκη όπου τερμάτισε πέμπτος στα 800 μέτρα και έκτος  στα 1500 μέτρα . Τέλος, ο Παναγιωτόπουλος  κατέλαβε τη τιμητική πέμπτη θέση στα 1500 μέτρα. Συνολικά οι «πράσινοι» συγκέντρωσαν 30 βαθμούς έναντι 25,5 του δεύτερου Πανελληνίου και 22 του τρίτου Πανιώνιου.  

Ακόμα η Πόπη Γαβαλάκη κέρδισε τις εντυπώσεις στα 5.000μ. βάδην και έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ με 27.40.71