Ο Παναθηναϊκός έδωσε τη μάχη του εκτός έδρας στη Βουλιαγμένη κόντρα στον ΝΟΒ και παρά την ήττα με 14-8 έδειξε ότι είναι ανταγωνιστικός.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν δυνατά κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι από τους πλέον ισχυρούς του αθλήματος και έδειξαν ότι μπορούν να τον κοντράρουν.

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε και έμεινε μέσα στο παιχνίδι παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 4-2. Δυνατός ήταν και στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟ και έμεινε στο πλάνο του κόουτς παρότι ήταν πίσω με 7-4.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν το χειρότερο για το «τριφύλλι» αφού εκεί ουσιαστικά χάθηκε το ματς με τη Βουλιαγμένη να παίρνει διαφορά ασφαλείας με 12-5.

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός δεν παράτησε το ματς και μάζεψε το σκορ στο 14-8.

ΝΟ Βουλιαγμένης: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινόπουλος 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Δ.Νικολαϊδης 3, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 2, Αλαφράγκης 1, Καπότσης, Κουρουβάνης 1, Φάρμερ 1, Αλμυράς και Κωνσταντόπουλος 1.

Παναθηναϊκός (Μάζης):Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων, Γ.Σιαμάς, Δευτεραίος 1, Τόττης 1, Άντζιτς 1, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Π.Σιαμάς, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χ.Σιαμάς και Ζερβουδάκης.