Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού θριάμβευσε με 9-0 επί της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου στην 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Οι «πράσινες» δεν επέτρεψαν ούτε στιγμή να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα τους από την Αθηναϊκή και μπήκαν  δυναμικά από το πρώτο λεπτό.

Χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα «καθάρισαν» το ματς και πλέον κοιτάζουν το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σαπφώ στις 8 Ιανουαρίου και ώρα 15:00.

Το «τριφύλλι» του κόουτς Γιάννη Χαραλαμπίδη πέτυχε 9 γκολ με τις Ντζάνη (3), Δεσπολλάρη (2), Νταρζάνου (2), Μπριάνα (1) και Λίκα (1).

Στο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 7-0 με τη Ντζάνη να πετυχαίνει χατ τρικ και τις Δεσπολλάρη και Νταρζάνου να προσθέτουν από δύο γκολ η καθεμία.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟ συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο με τις Μπριάνα και Λίκα να διαμορφώνουν το τελικό 9-0.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Ήμασταν ένα επίπεδο πάνω από την Αθηναϊκή. Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει, να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγωνιστική. Ήταν μια καλή εμφάνιση, είδαμε πράγματα. Είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε και αρκετές νέες παίκτριες που είναι το μέλλον του Συλλόγου. Είδαμε ωραία πράγματα από τις νεαρές αθλήτριες. Έχουμε επιλέξει παίκτριες που μπορούν να παίξουν διαφορετικές θέσεις και αυτό θα μας είναι χρήσιμο στο μέλλον για να αλλάζουμε σχηματισμούς και να κάνουμε εσωτερικές αλλαγές όταν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι μέσα στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου που μπορούν και ανταπεξέρχονται στις αλλαγές που κάνουμε».