Συνέχισε τις επιτυχίες του το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ καθώς πήρε τρία χάλκινα μετάλλια και παράλληλα πανηγύρισε μεγάλες νίκες για τους αυριανούς τελικούς και ημιτελικούς.

Πιο συγκεκριμένα το πρώτο χάλκινο μετάλλιο ήρθε από τον Κώστα Σαρκίρη στα 60 κ. που έχασε στις λεπτομέρειες από τον Πένια Εστεμπάν του Ολυμπιακού.

Στα 63,5 κιλά ο Γιώργος Παππάς νίκησε τον Ανδρέα Κουλούρη του Αίολου και πέρασε στον τελικό που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Κυρσανίδη (ΠΑΟΚ)-Καλογερίδη (Αχιλλέας Γρεβενών).

Στην κατηγορία των 71 κιλών δεν τα κατάφεραν οι Νταντάμης και Χασιώτης που λύγισαν από τους Καραμολέγκο (Φοίνιξ) και Κοροβέση (Περσέα) στην προημιτελική φάση.

Στον αντίποδα στην ίδια κατηγορία ο Ριτζάκης νίκησε τον Ευμορφόπουλο του Άρη και βρίσκεται ήδη μέσα στα μετάλλια για την αυριανή ημέρα.

Στα 75 κιλά ο Ιάσων Σωτηρόπουλος νίκησε τον Ντρεκάι του (ΠΟ Φαιάκων) και ο Σωτήρης Πανάγου τον Οικονομάκη της Καστέλλας και αμφότεροι πέρασαν στους αυριανούς ημιτελικούς.

Τέλος, τα άλλα δύο χάλκινα μετάλλια ήρθαν για τους «πράσινους» στα 86 κιλά από τους Φώτη Μποζιό και Φίλιππο Κεντροθανάση οι οποίοι παρά τις ήττες τους από τον Ερμογένη Σπύρου (Σπάρτακος) και Οδυσσέας Τσακουρίδης (Ολυμπιακός) έφεραν μετάλλια στον Σύλλογο.