Το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού επιστρέφει και πάλι σε υψηλό επίπεδο και στρίμωξε τους αντιπάλους του στα σχοινιά την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος που γίνεται στο Νέο Φάληρο. Έξι πράσινες προκρίσεις με δύο νίκες επί του αιωνίου αντιπάλου και τρεις ήττες.

Το ένδοξο τμήμα του «τριφυλλιού» έχει πάρει και  πάλι την ανοδική πορεία και είναι χαρακτηριστικό ότι συμμετέχει στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση με 18 συμμετοχές.

Κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων λοιπόν ο Κώστας Σαρκίρης στην κατηγορία των 60 κιλών νίκησε τον Μηνά Σαββόπουλο του Ευπάτωρα και πέρασε στην επόμενη φάση.

Στην κατηγορία των 63,5 κιλών ο Γιώργος Παππάς επικράτησε του Κώστα Κυριαζή του Ολυμπιακού στη μάχη αιωνίων που έγινε στο ριγνκ και πέρασε στα ημιτελικά.

Ο Θοδωρής Ριτζάκης ξεκίνησε νικηφόρα στα 71 κιλά αφού επιβλήθηκε του Γιώργου Σιαφαρίκα του Ιωνικού, τον οποίο νίκησε με διακοπή. Στον αντίποδα Ο Ερμής Σκεντέρι λύγισε στα 71 κιλά από τον Νίκο Ματάμη του ΠΑΟΚ.

Στα 75 κιλά ο Παναθηναϊκός ντούμπλαρε τις νίκες του επί του Ολυμπιακού με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Πανάγου απέναντι στον Σπύρο Πύλλη.

Στα 86 κιλά ο Γιάννης Παπανικολάου πήρε ακόμα μια πράσινη νίκη κόντρα στον Μάρκο Δραγούτσο του Φοίνικα ενώ στην ίδια κατηγορία νίκησε και ο Φίλιππος Κεντροθανάσης τον Σπύρο Ψηλιώτη από τους Αργοναύτες.

Στα 92 κιλά ο Δημήτρης Σολδάτος λύγισε από τον Σαράντο Κύβελο της ΑΕΚ και ο Αλέξανδρος Τρίμμης από τον Βαγκάν Νανιτζανιάν του ΠΑΟΚ.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο στις 4μ.μ. στο ΣΕΦ και από πλευράς ΠΑΟ αγωνίζονται οι:

1)Κοντοδήμος 2)Παππάς 3)Νταντάμης 4)Χασιώτης 5)Καραίσκος 6)Ριτζάκης 7)Σωτηρόπουλος 8)Ιορδανίδης 9)Πανάγου 10)Ιακωβάκης 11)Μποζιός 12)Παπανικολάου 13)Κεντροθανάσης