Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού κόντραρε στα ίσα τον Ολυμπιακό μετά από χρόνια στο άθλημα και πιστοποίησε την ανοδική του πορεία παρά την ήττα με 7-15.

Οι «πράσινοι» έβαλαν δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» και κατάφεραν να είναι μέσα στο παιχνίδι μέχρι και το τρίτο οκτάλεπτο.

Η πρώτη περίοδος έληξε  1-1 ενδεικτικό της μαχητικότητας του ΠΑΟ ενώ μέχρι και το ημίχρονο το σκορ ήταν μαζεμένο και κλειστό στο 3-4.

Επιπλέον απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι το Γουδή είναι μια πολύ δύσκολη έδρα για οποιοδήποτε αντίπαλο αφού η δυναμική ομάδα του Δημήτρη Μάζη σε συνδυασμό με τον κόσμο που σήμερα ήταν πάνω από 500 άτομα συνθέτουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό δύσκολο για όλους.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα :1-1, 2-3, 2-5, 2-6

Παναθηναϊκός: Αλβέρτης 1, Δευτεραίος 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης 1, Κανδανολέων 1, Άντζιτς 2.

Ολυμπιακός: Βάμος 3, Φουντούλης 2, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Παπαναστασίου 3, Δερβίσης 1, Γραμματικός 1, Δήμου .

Σε δήλωση του ο κόουτς Δημήτρης Μάζης τόνισε στο weww.pao1908.com «Σήμερα δώσαμε έναν δύσκολο αγώνα και όπως έχουμε πει εμείς πολεμάμε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Για μεγάλο μέρος του αγώνα ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο , κάπου προς το τέλος που μείναμε πιο πίσω στο σκορ  άνοιξε η διαφορά και έτσι δεν καταφέραμε να έχουμε ένα ακόμα καλύτερο σκορ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη σε ένα ακόμα παιχνίδι και από κει και πέρα κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τον αγώνα μας».