Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε με 9-0 εκτός έδρας του Ρεθύμνου έχοντας τη συμπαράσταση 100 οπαδών του.

Σε μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα αγωνίστηκε το τμήμα futsal του Παναθηναϊκού καθώς η ομάδα νίκησε κατά κράτος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και με υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι τους έφτασαν σε εμφατική νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι δυσκολεύτηκαν στην αρχή να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία ωστόσο μετά τα μισά του ημιχρόνου άνοιξε το σκορ και έπειτα μπήκε το νερό στο αυλάκι.

Ο Παναθηναϊκός πήρε ευρύ προβάδισμα με 4-0 και το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικό αφού οι τριφυλλοφόροι έκαναν αρκετές δοκιμές και το σκορ κατέληξε στο 9-0.

Από πλευράς Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν οι Π. Μπελτσίδης, Κατεβτσιάν,  Λιαρόπουλος, Ηλιάδης, Κωνσταντίνου, Παούρης Γ.Μπελτσίδης, Παναγιωτόπουλος, Μουρτζούκος, Κρασώνης, Κλαούντιο, Ζαφειράτος, Γιώτης και Σκλαβουνάκης.

Τα τέρματα του «τριφυλλιού» σημείωσαν οι Λιαρόπουλος 4, Ηλιάδης 2, Κρασώνης 2 και Κλαούντιο 1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αγκάλιασαν θερμά την ομάδα ενώ ο τοπικός σύνδεσμος είχε συνεισφορά στο τραπέζι της ομάδας.