Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού είχε την ουσία κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου και παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης νίκησε με 8-6 δείχνοντας για ακόμα μια φορά την τεράστια δυναμική που έχει στην έδρα του με τον κόσμο του.

Συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα το «τριφύλλι» και φέτος έχει τον τρόπο να φτάνει στις νίκες είτε παίζει καλά είτε όχι.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν όσο χρειαζόταν στο δεύτερο οκτάλεπτο όπου και ξέφυγαν με 6-2 στο σκορ όμως δεν πάτησαν ιδιαίτερα..γκάζι με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μειώσει στα δύο τέρματα στο επόμενο οκτάλεπτο.

Όπως και να έχει η νίκη ήταν η ουσία και ο κόσμος που ήρθε και σήμερα στο κολυμβητήριο περίπου 200 άτομα ευχαριστήθηκαν σε ένα ακόμα ματς.

Αναλυτικά Τα οκτάλεπτα: 1-1, 5-1, 1-3, 1-1

Σκόρερ του ΠΑΟ ήταν οι:  Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Ζερβουδάκης 2, Κανδανολέων 1.

Ο τεχνικός Δημήτρης Μάζης είπε : «Εξαρχής θέλαμε να είναι η έδρα μας το κάστρο μας. Σε μεγάλο βαθμό το έχουμε καταφέρει αυτό. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί, τα δύο γκολ δεν αντικατοπτρίζουν τη διαφορά των δύο ομάδων.

Κάναμε λάθη σήμερα, βέβαια κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε. Κάναμε παιδαριώδη λάθη στην τρίτη περίοδο. Αντί να χτίσουμε πάνω στη διαφορά που είχαμε κάναμε λάθη, χάσαμε εύκολα γκολ και δύο πέναλτι.

Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που έχουμε μικρές διαφορές. Είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε στο πρώτο ματς αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά και τακτικά για έναν δύσκολο αγώνα».