Η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Linz Froschberg, καλείται να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Europe Cup, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 12:00 στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι «πράσινες» πήραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Αυστρία με 3-0, ωστόσο θα χρειαστούν δύο ακόμα σετ για να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europe Cup.

Η τριάδα του Παναθηναϊκού που θα παραταχθεί αποτελείται από τις Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη και Έλσα Τέρπου και μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση στο PAO TV.

Η αθλήτρια του «τριφυλλιού» Κατερίνα Τόλιου δήλωσε: «Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία για το αυριανό παιχνίδι μας, καθώς έχουμε ήδη κερδίσει το πρώτο 3-0 εκτός έδρας. Φυσικά το παιχνίδι θέλει προσοχή γιατί πάντα υπάρχουν οι πιθανότητες να γυρίσει, αλλά θεωρώ σε γενικές γραμμές ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αν κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας και την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αναμένουμε και την στήριξη του κόσμου μιας και παίζουμε πρώτη φορά στην έδρα μας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα είναι ιδιαίτερη στιγμή για όλους μας»