Ο Παναθηναϊκός διοργανώνει για έκτη χρονιά το Τρόπαιο Κολύμβησης στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, ένα event που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό αθλητισμό και βρίσκεται στο Καλεντάρι των μεγάλων αγώνων κολύμβησης, σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία αθλητικών ειδών TYR και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής.

Το Τρόπαιο κολύμβησης, όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη. Στο πρώτο τριήμερο 2-4 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα το αγωνιστικό κομμάτι με παγκοσμίου φήμης Έλληνες και ξένους αθλητές.

Κορυφαία στιγμή το Διεθνές Open Star Event – TYR στις 3 Δεκεμβρίου, με καλεσμένους είδωλα του Παγκόσμιου κολυμβητικού χώρου, τον Αμερικανό Ράιαν Λόχτι και τον συμπατριώτη του Μίκαελ Άντριου.

Παράλληλα, ο κόσμος που θα βρεθεί στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τους κορυφαίους Έλληνες κολυμβητές του Παναθηναϊκού, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Χρήστο Κατραντζή και πολλούς άλλους καταξιωμένους αθλητές.  

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του αγωνιστικού τριημέρου στο swimming.gr στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://swimming.gr/index.php/competition-schedule/

Θα βρείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες διεξαγωγής των αγώνων και συμμετοχής στην Προκήρυξη της κολυμβητικής διοργάνωσης του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο σύνδεσμο: 

Τέλος, το Τρόπαιο Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Α.Ο., ολοκληρώνεται με το εξίσου εντυπωσιακό δεύτερο μέρος, το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου, όπου πρωταγωνιστές θα είναι οι νεαροί κολυμβητές που θα πάρουν μέρος στις προαγωνιστικές κατηγορίες.