Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για την πρώτη του ευρωπαϊκή μάχη και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 19:00 αγωνίζεται στην Πολωνία κόντρα στη Λουμπλίν για το Eurocup.

Οι «πράσινες» θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό τη φετινή χρονιά με την ελπίδα να πάνε ακόμα ψηλότερα από πέρυσι εκτός συνόρων.

Ο Panathinaikos έχει γράψει τη δική του ιστορία στα ευρωπαϊκά κύπελλα με κορυφαία στιγμή την πορεία της σεζόν 1997-98 στο Κύπελλο Λιλιάνα Ρονκέτι που η ομάδα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Η «πράσινη» αποστολή αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Πολωνία αεροπορικώς και σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Πηνελόπη Παυλοπούλου ανέφερε «Η πρώτη μας για φέτος ευρωπαϊκή αναμέτρηση θα μας βρει στο Λούμπλιν της Πολωνίας. Ως μέρος της προετοιμασίας μας για τον αγώνα, είδαμε ότι είναι μια ομάδα που έχει πολλά και διαφορετικά όπλα, καλές συνεργασίες και για εμάς θα είναι μια πρόκληση να τις περιορίσουμε με αποτελεσματικότητα στα καλά τους στοιχεία. Σε κάθε πρεμιέρα ωστόσο όλα μπορούν να συμβούν κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να έχουμε το πρώτο μας θετικό αποτέλεσμα. Προσωπικά, ανυπομονώ για το ξεκίνημά μας και πιστεύω σε εμάς»».

Παρακολουθήστε τον αγώνα του «τριφυλλιού» με τη Λουμπλίν στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=7qlE0lIpg7Y