Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Παούρη για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Με μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ξεκίνησε την ενίσχυση του ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο σάλας.

Το τμήμα που μπαίνει στις σωστές βάσεις από φέτος με βάση τα ιδεώδη και τις αρχές του Συλλόγου συμφώνησε με τον Πάνο Παούρη.

Ο 25χρονος  είναι ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές στη σάλα και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει 13 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα στους άνδρες.

Εντάχθηκε στην ομάδα της Αθήνας 90 από το 2005 σε ηλικία οκτώ ετών και από το 2017 αγωνιζόταν με την πρώτη ομάδα.

Συνολικά σκόραρε 50 φορές ενώ είχε και 60 ασίστ με την προηγούμενη ομάδα του και φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και με το αγαπημένο του «τριφύλλι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι  ο νεότερος παίκτης που έχει σκοράρει στην ιστορία του Uefa Futsal Cup αφού βρήκε δίχτυα στην Ευρώπη σε ηλικία μόλις 13 ετών!

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Παούρης ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό , για μένα είναι ούτως ή άλλως οικείο το περιβάλλον στον Σύλλογο. Εύχομαι να έχουμε μια  καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Όλοι μας θέλουμε το καλό της ομάδας και θα δουλέψουμε πολύ για αυτό. Προσωπικός στόχος είναι να δώσω τα μέγιστα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει γρήγορα εκεί που της αξίζει ώστε να κάνουμε χαρούμενη όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού».