Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφανο Κλόκα για το τμήμα ποδηλασίας για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε το τμήμα ποδηλασίας του «τριφυλλιού» καθώς συμφώνησε με τον Στέφανο Κλόκα από τον Π.Ο. Βόλου.

Ο 26χρονος ποδηλάτης αποτελεί πλέον μέλος του ιστορικού τμήματος του Παναθηναϊκού και αναμένεται να βοηθήσει ενεργά.

Είναι από τους αθλητές που έχει διακρίσεις από 18 ετών καθώς είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος κεντρικής Ελλάδας με την ομάδα του Άκρατου Βόλου.

Το 2017 ήταν δεύτερος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας στο αγώνισμα των πόντων ενώ το 2019 κατέκτησε το χάλκινο μετ΄παλλιο στην ίδια διοργάνωση.

Επιπλέονν στην πρόσφατη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος πίστας του 2022 ο Στέφανος Κλόκας ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου δείχνοντας την ποιότητα του ως ποδηλάτης για ακόμα μια φορά.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Κλόκας ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα  του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω ότι το τμήμα ποδηλασίας του Συλλόγου έχει μεγάλη ιστορία και καλούμαι και εγώ και οι συναθλητές μου να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».