Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άρτεμις Μελίνα Αναστασίου για το τμήμα στίβου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια σπουδαία ανανέωση προχώρησε το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού καθώς διατήρησε για άλλη μια χρονιά την Άρτεμις Μελίνα Αναστασίου στο έμψυχο δυναμικό του.

Η Αναστασίου είχε μια πολύ καλή χρονιά με τα «πράσινα» χρώματα και δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων του Συλλόγου.

Ήταν στην ομάδα 4Χ100 των γυναικών που πήρε την 13η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενώ στην ίδια διοργάνωση πήρε την 19η θέση στα 200μ.

Στις εγχώριες διοργανώσεις πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στα 200μ. ενώ στα Παπαφλέσεια έκανε ατομικό αλλά και ρεκόρ Συλλόγου με 23.35. Επιπλέον στα 100μ. έσπασε το ρεκόρ Παναθηναϊκού τερματίζοντας σε 11.58 ενώ πήρε και το ασημένιο μετάλλιο στα 60μ. κλειστού στίβου και βοήθησε ενεργά ώστε να κατακτήσει η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟ το πρωτάθλημα.      Αξίζει να σημειωθεί ότι έσπασε το ρεκόρ Παναθηναϊκού και στα 60 μέτρα.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για ακόμα μια σεζόν στον Παναθηναϊκό. Πέρυσι είχαμε αρκετές καλές στιγμές και φέτος ελπίζω να γίνουν ακόμα περισσότερες»