Ο αθλητής ΑμεΑ του Παναθηναϊκού Χρήστος Μελέτης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο παγκόσμιο κύπελλο που έγινε στο Αργοστόλι και συσπείρωσε γύρω του «τρίφυλλη« δύναμη από το νησί.

Τρεις ακόμα αγώνες έδωσε σήμερα στο διπλό ο «πράσινος» αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης Χρήστος Μελέτης μαζί τον συνανθλητή του Φράγκο στο  διπλό στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» που επίσης …θυμίζει Παναθηναϊκό λόγω του άλλοτε πολιτκού και  αθλητή στίβου του Συλλόγου.

 Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε από Γαλλία-Σλοβακία και μια ελληνολλανδική ομάδα και κατέλαβε τελικά τη 12η θέση στην κατηγορία MD8 (τεσσάρια).

Όπως και να έχει ο Χρήστος Μελέτης αλλά και ο Παναθηναϊκός ήταν από τους…κερδισμένους του τουρνουά. Ο αθλητής του «τριφυλλιού» αποκόμισε πολύτιμες παραστάσεις και παράλληλα έτυχε θερμής φιλοξενίας από τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Κεφαλονιά.

Γευμάτισαν μαζί ένα από τα βράδια της παραμονής του και σήμερα έκαναν μια πρωτότυπη …μίνι κερκίδα που δεν συναντά κανείς εύκολα σε αγώνες πινγκ πονγκ, πόσω μάλλον σε αγώνες ΑμεΑ.

Μάλιστα στη στήριξη αυτή πρωταγωνίστησαν  και οι άνθρωποι της ομάδας  του Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς με παιδιά από τις ακαδημίες τους που ήρθαν στο γήπεδο με τις εμφανίσεις τους και στο τέλος φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί μαζί με τον Χρήστο Μελέτη φωνάζοντας όλοι μαζί «Παναθηναϊκός».