Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς επιβλήθηκε του ΚΑΟ Μελισσίων στο τουρνουά που διοργανώνει ο αντίπαλος με 37-66.

Οι «πράσινες» είχαν καλή αγωνιστική εικόνα για πρώτο φιλικό της σεζόν και πέρασαν άνετα στον τελικό του Σαββάτου που θα γίνει στα Μελίσσια στις 7.30μ.μ. και αντίπαλος τους θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης Αμύντας-Εύνικος.

Η πρώτη περίοδος ήταν σφιχτή επιθετικά και ο Παναθηναϊκός κράτησε μεν μακριά τον αντίπαλο από το να σκοράρει ωστόσο δεν έβρισκαν εύκολα και οι «τριφυλλοφόρες» τον δρόμο προς το καλάθι και η πρώτη περίοδος έληξε με 6-13.

Στη δεύτερη περίοδο το «τριφύλλι» πάτησε γκάζι και εκτόξευσε τη διαφορά με αποτέλεσμα η δεύτερη περίοδος να λήξει με 14-36.

Καλή παρουσία για τον Παναθηναϊκό και στην Τρίτη περίοδο που ανέβασε την διαφορά πάνω από τους 30 πόντους 25-54.

Σε ότι αφορά την τέταρτη και τελευταία περίοδο το «τριφύλλι» έριξε λίγο ρυθμό και τελικά το σκορ έληξε με 37-66.

KAOM:Παρθενίου,  Παναγιωτίδη 3, Βόσου, Ανδρικοπούλου 2, Θεμιστοκλέους 2, Κοιλιαρίδη 7 (1), Ταρλά 9 (1), Χιώτη 12, Καλογεριά 2, Κωνσταντινίδη, Αντωνόπουλου και Βαραζόγλου.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ζιάκα, Κωτούλα 6, Παυλοπούλου 12 (1), Πότερ 12, Μπάτσιου, Σωτηρίου 7, Μπουντούρη 6, Αλεξανδρή 3, Φελούρη , Κάρτερ 13 (2), Θεοδωρομανωλάκη 2 και Χιαριστανίδου 5.