Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Upstream

Επίσημος υποστηρικτής του Παναθαθηναϊκού Α.Ο. είναι πλέον η Upstream, η κορυφαία ελληνική εταιρεία τεχνολογίας, η οποία θα αποτελέσει τον Μέγαλο Χορηγό της γυναικείας ομάδας πινγκ πονγκ του συλλόγου κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Upstream ενστερνίζεται πλήρως τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός, όπως η διαρκής αυτοβελτίωση, η ευεξία, η ομαδική προσήλωση για την επίτευξη ενός κοινού στόχου, η αποδοχή της διαφορετικότητας και η ευγενής άμιλλα.

Παράλληλα, πρόκειται για μια εταιρεία από τη φύση της εξωστρεφή, καθώς δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ως εκ τούτου, βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας,που έχει πετύχει τις μεγαλύτερες διακρίσεις στο εξωτερικό στην ιστορία του ελληνικού πινγκ πονγκ, ούσα η μοναδική που έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο (Europe Trophy 2022) και η πρώτη που αγωνίζεται στο Champions League.

Σχετικά με την Upstream

Η Upstream αποτελεί την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας mobile marketing στις σημαντικότερες αναδυόμενες αγορές του κόσμου.

Έχοντας αναπτύξει τη βραβευμένη πλατφόρμα mobile marketing automation, Grow, και πραγματοποιήσει περισσότερες από 4.000 επιτυχημένες καμπάνιες, η Upstream βοηθά τους πελάτες της, κορυφαία brands ανά τον κόσμο, να επικοινωνήσουν αποτελεσματικότερα με τους πελάτες τους, να αυξήσουν τις ψηφιακές πωλήσεις και να ενισχύσουν τα έσοδά τους.

Με έδρα την Αθήνα και γραφεία σε ακόμη έξι πόλεις ανά τον κόσμο, η Upstream παράγει προϊόντα και υπηρεσίες, που απευθύνονται σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο καταναλωτές σε περισσότερες από 30 χώρες σε Λατινική Αμερική, Αφρική, Μέση Ανατολή και Νοτιοανατολική Ασία.