Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαριτίνα Κατσίνη, για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Μια ακόμα προσθήκη για τον Παναθηναϊκό στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του την Μαριτίνα Κατσίνη.

Η 20χρονη επιθετικός αναμένεται να βοηθήσει στη γραμμή κρούσης της ομάδας και να αποτελέσει ένα ακόμα βέλος στη φαρέτρα του κόουτς Γιάννη Χαραλαμπίδη.

Σε ότι αφορά το βιογραφικό της ξεκίνησε την καριέρα της από τους Τράχωνες Αλίμου, στην συνέχεια αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Οδυσσέα Γλυφάδας και επέστρεψε εκ νέου στους Τράχωνες Αλίμου.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Κατσίνη ανέφερε «Η ιστορία συνεχίζεται ! Είμαι παρά πολύ χαρουμενη που θα είμαι στην ομαδα του Παναθηναϊκού φετος και ακολουθώ τα βήματα του πατέρα μου αλλα σε διαφορετικό άθλημα, αφού εκείνος έπαιζε στο μπάσκετ . Η ομάδα είναι πολύ καλή, χαίρομαι που είμαι εδώ και ελπίζω ότι μαζί θα πετύχουμε πολλά.

Σε ατομικό επίπεδο αγωνίζομαι ως επιθετικός, άρα στόχος μου είναι να σκοράρω και να απολαύσω το ποδόσφαιρο, να βοηθήσω την ομάδα να έχει μια καλή σεζόν και αυτούς που πιστευουν σε μένα να τους βγάλω ασπροπρόσωπους».