Το τμήμα futsal του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση όπως αρμόζει στα ιδεώδη του «τριφυλλιού» στο κλειστό του Μετς, παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου κ.Παναγιώτη Μαλακατέ.

Πριν από περίπου ένα χρόνο η διοίκηση του Παναθηναϊκού πήρε μια γεναία απόφαση και ανακοίνωσε ότι σταματάει το τμήμα futsal του Συλλόγου και αφαιρείται ο τίτλους που είχε πάρει το τμήμα , γιατί αποτελούσε προϊόν συγχώνευσης με άλλο σωματείο και αυτό ήταν κόντρα στην ιστορία και την κουλτούρα του Συλλόγου.

Φέτος το τμήμα επανήλθε ως Παναθηναϊκός Α.Ο. και αγωνιζόμενο στη χαμηλότερη κατηγορία τη Β΄Εθνική και χτες το βράδυ έκανε την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό του Μετς.

Παρόντας στη χτεσινή πρώτη ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Παναγιώτης Μαλακατές που ανέφερε «Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρισκόμαστε όλοι εδώ για να ξεκινήσουμε και πάλι το τμήμα από την αρχή , έτσι όπως αρμόζει στις αρχές που έχει ο Σύλλογος από την ίδρυση του.

Μακάρι να έχουμε μια χρονιά με υγεία  και στο τέλος της να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Από κει και πέρα την ομάδα καλωσόρισαν ο προπονητής Απόστολος Μπελτσίδης και ο τιμ μάνατζερ Χρήστος Κολοκυθάς. Μοίρασαν το πρόγραμμα προετοιμασίας στους παίκτες της ομάδας και εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα φιλικών αγώνων.