Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Κάζαγλη για το τμήμα ξιφασκίας του Συλλόγου.

Σε μια σημαντική συμφωνία ήρθε ο Παναθηναϊκός καθώς εντάσσει και πάλι στο τμήμα ξιφασκίας αρτιμελών του Συλλόγου  τον Δημήτρη Κάζαγλη μετά από διάστημα δύο χρόνων.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο κόουτς δεν έμεινε πάντως μακριά από τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας στο τμήμα ξιφασκίας με αμαξίδιο του «τριφυλλιού».

Πλέον εντάσσεται ως προπονητής τόσο στους αρτιμελείς όσο και στους ΑμεΑ και φιλοδοξεί να υψωθεί ψηλά η πράσινη σημαία στο άθλημα.

Το βιογραφικό του είναι πλούσιο καθώς ως αθλητής έχει αναδειχτεί Βαλκανιονίκης και πρωταθλητής Ελλάδας.

Ως προπονητής ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις χαρακτηριστικές επιτυχίες του:

-Ασημένια και χάλκινα μετάλλια σε Παραολυμπιακούς αγώνες

-Χρυσά, Ασημένια και χάλκινα μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα ξιφασκίας με αμαξίδιο

-Ασημένια μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξιφασκίας με αμαξίδιο

-2η θέση ομαδική ξίφος ασκήσεως Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων

-3η Θέση ομαδική ξίφος ασκήσεως Νεανίδων Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

-3η θέση ομαδική ξιφος ασκήσεως Γυναικών Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ανέφερε «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Παναθηναϊκού να αναλάβω ξανά ως προπονητής Ξιφασκίας στους αρτιμέλεις στον Σύλλογο που αγαπώ από μικρό παιδί.

 Ο πρώτος μου στόχος είναι η ανάπτυξη της Ακαδημίας 8- 18 ετών. Ζητώ την στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού προκειμένου να ενισχύσουμε τις ομάδες Ξιφασκίας με νέους αθλητές και αθλήτριες και σύντομα να φτάσουμε ψηλά τον Παναθηναϊκό».