Καλή παρουσία των αθλητών και των αθλητριών του Παναθηναϊκού στο πινγκ πονγκ στο WTT Feeder που διεξάγεται στη Βουλγαρία.

Με αγώνες μόνο στο απλό ανδρών κύλησε για την ελληνική πλευρά η πρώτη μέρα στο WTT Feeder της Βουλγαρίας, την Τρίτη 30/08 και το θετικό νέο ήρθε από τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο (εδώ από το photo gallery της ETTU), ο οποίος μένει στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό. 

Ο δις πρωταθλητής Ελλάδας του αγωνίσματος εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός ότι είχε καλή κλήρωση και νικώντας Ισπανό διεθνή μπήκε στον 2ο προκριματικό γύρο από τους συνολικά τρεις, που προβλέπει η διαδικασία μέχρι την είσοδο στο ταμπλό. Αντίθετα, οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα Τάσος Ρηνιώτης και Γιώργος Κωνσταντινόπουλος είχαν εξαιρετικά δύσκολο έργο στην πρεμιέρα στο Παναγκιουρίστε απέναντι σε Κινέζους διεθνείς και γνώρισαν τον αποκλεισμό στον 1ο προκριματικό γύρο.

Στο απλό γυναικών η Ελισάβετ Τέρπου αρχίζει την Τετάρτη 31/08 την προσπάθειά της στα προκριματικά, όπως αύριο Τετάρτη παίρνουν σειρά και οι προκριματικοί γύροι στο διπλό ανδρών με δύο ελληνικά ζευγάρια και στο διπλό μικτό με ένα ζευγάρι.

Στο απλό ανδρών το ταμπλό των προκριματικών είναι των «64». Ο Κ. Κωνσταντινόπουλος πήρε εύκολα τα δύο πρώτα σετ κόντρα στον Ισπανό Ραφαέλ Ντε Λας Έρας μετά δέχτηκε μεγάλη πίεση, αλλά βρήκε τις λύσεις κι έφτασε στη νίκη με 3-1 σετ (11-5, 11-4, 10-12, 14-12). Την Τετάρτη το απόγευμα συναντά στους «32» έναν άλλο Ισπανό, τον Μιγκέλ Νούνιεζ και με νέο θετικό αποτέλεσμα πηγαίνει στο καθοριστικό ματς για πρόκριση.

Ο αδερφός του, ο Γ. Κωνσταντινόπουλος, αντιμετώπισε τον Κινέζο Νιου Γκουανκάι. Έκανε την προσπάθειά του, αλλά δεν μπόρεσε να πιέσει πολύ τον νεαρό Ασιάτη κι έχασε με 3-0 σετ (6-11, 5-11, 8-11).

Την Τετάρτη, στο αντίστοιχο ταμπλό των «32» στο απλό γυναικών, η Τέρπου τίθεται αντιμέτωπη με τη Μαρίνα Ντόνερ από τη Φιλανδία. Με νίκη πάει κι εκείνη στο ματς για πρόκριση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης αρχίζουν τα προκριματικά του διπλού ανδρών. Στους «16» ο Γ. Κωνσταντινόπουλος και ο Σγουρόπουλος αναμετρώνται με τους Κινέζους Νιου Γκουανκάι/Κιουάν Καϊγιουάν. Οι Ρηνιώτης/Κ. Κωνσταντινόπουλος αγωνίζονται ενάντια στους Ελβετούς Μάουρο Σάρερ/Ελίας Χαρντμέιερ.

Στο διπλό μικτό τέλος έπεσαν και ο Κ. Κωνσταντινόπουλος με την Τέρπου πάνω σε κινεζικό δίδυμο. Στον προκριματικό γύρο των «16» αντιμετωπίζουν τους Λι Γιουκί/Λιου Γιέμπο. Σημειωτέον ότι επιδιαιτήτρια του βουλγαρικού όπεν ανδρών-γυναικών είναι η Τίνα Κρόττα