Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της φετινής περιόδου παρουσία του Προέδρου κ. Παναγιώτη Μαλακατέ.

Το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟ μπήκε για τα καλά από πέρυσι στη χωή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και φέτος οι στόχοι είναι ακόμα μεγαλύτεροι.

Η ομάδα φέτος θα αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική Κατηγορία καθώς το τμήμα πέρυσι επέλεξε να ξεκινήσει και να επανασυσταθεί με βάση τα ιδεώδη του Συλλόγου, από τη χαμηλότερη δηλαδή κατηγορία.

Όπως και να έχει ο στόχος φέτος είναι ξεκάθαρα ή άνοδος στη μεγάλη κατηγορία και οι «πράσινες» με το τεχνικό τιμ , έχουν εστιάσει σε αυτό.

Στην πρώτη τους συγκέντρωση στο γήπεδο (είχε προηγηθεί η παρουσίαση στο Civitel) οι «τριφυλλοφόρες» δέχτηκαν το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαλακατέ για τη φετινή χρονιά.

Εν συνεχεία τους μίλησε ο κόουτς Γιάννης Χαραλαμπίδης καθώς και ο τιμ μάνατζερ Θοδωρής Κουτσουδάκης.

Παρούσες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ήταν οι: Δημητρίου, Παθιακάκη, Λόγου, Δούλη, Κουκουλοπούλου, Γρηγοροπούλου, Σιαφαρίκα, Ιωάννου, Δέλιου, Σιάκα, Λίκα, Κατσίνη, Μαρουδίτση, Μπασινά, Ανδρή, Μωυσιάδη, Αναστασίου, Ανδρικοπούλου, Τσιρούλη, Κανελλοπούλου και Καμαριανού.