Σήμερα το απόγευμα (22/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι «πράσινες» αθλήτριες ξεκίνησαν επίσημα την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν με τις Φαίη Κωτούλα, Κατερίνα Σωτηρίου, Διονυσία Αλεξανδρή, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, Αντιγόνη Χαιριστανίδου, Ελισάβετ Μπουντούρη, Ζένια Παλάσκα και Μαργαρίτα Μπάτσιου, παρουσία του Γενικού Αρχηγού κ. Νίκα, του διευθυντή αγωνιστικού Σωτήρη Πανταλέων και μελών της ομάδας.

Οι Αγγελική Ζιάκα και Δανιέλλα Φελούρη θα ενσωματωθούν στην ομάδα μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα, ενώ στο επόμενο διάστημα θα έρθουν στην Αθήνα και οι Τσάστιτι Ριντ, Αρίκα Κάρτερ και Έμιλυ Πότερ.

H κόουτς Ελένη Καπογιάννη καλωσόρισε τις αθλήτριες μαζί με το υπόλοιπο staff και δήλωσε στο www.pao1908.com: «Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι πάντα οι τίτλοι και εμείς είμαστε εδώ γι’ αυτό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το ρόστερ που έχουμε φτιάξει , είναι αθλήτριες που θεωρούμε ότι θα δώσουν το κάτι παραπάνω σε ένα ομαδικό στυλ παιχνιδιού που έλειψε λόγω των συνθηκών πέρυσι. Θεωρούμε ότι αυτά τα κορίτσια θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Τις καλωσορίζουμε, πιστεύουμε πολύ σε αυτές, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας σαν ομάδα και μένει να το δείξουμε στο γήπεδο. Είμαστε προνομιούχοι που είμαστε σε αυτό το Σύλλογο γιατί μας έχει αγκαλιάσει όπως και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Τους αγαπάμε και τους περιμένουμε να έρθουν για να τους ανταμείψουμε μέσα στο γήπεδο».

Το staff του Παναθηναϊκού:

Προπονήτρια: Ελένη Καπογιάννη

Βοηθός προπονητή: Ανδρέας Ζιάκας

Βοηθός προπονητή: Θάνος Κωνσταντόπουλος

Trainer: Ρούλα Μούλη

Φυσικοθεραπευτής: Ναπολέων Χαρίσης

Φυσικοθεραπευτής: Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Βοηθός Φυσικοθεραπευτή: Παναγιώτης Βλάχας

Τιμ μάνατζερ: Λολίτα Λύμουρα

Operations manager: Μάκης Κουτσονικόλας