Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του πολυαθλητή ΑμεΑ Δημήτρη Αγριανίτη στο τμήμα άρσης βαρών σε πάγκο.

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε το «τριφύλλι» βάζοντας στο ρόστερ των αθλητών και για τα αγωνίσματα της ΕΑΟΜ ΑμεΑ τον Δημήτρη Αγριανίτη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στην ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας θα ενισχύσει τον αγαπημένο του Σύλλογο και σε άλλα αγωνίσματα.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής με καταγωγή από τη Μαγνησία θα συμμετέχει στο τμήμα της άρσης βαρών σε πάγκο και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγριανίτης αποκτήθηκε από την ομάδα των Καστελλάνων ενώ είναι ένας αθλητής που είχε διακριθεί στο παρελθόν και στην κολύμβηση.

Πιο συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2016 είχε κατακτήσει τέσσερα μετάλλια στις κατηγορίες S10 και SB9.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Δημήτρης Αγριανίτης ανέφερε «Είναι μεγάλη η χαρά μου που εντάσσομαι στην ομάδα που αγαπώ και στα αγωνίσματα της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα θέλουμε να διατηρήσουμε τα σκήπτρα στο ποδόσφαιρο ακρτωτηριασμένων ωστόσο θέλω να φτάσουμε ψηλά και να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου σε όλα τα αγωνίσματα».