Μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανοιχτής θαλάσσης από τους βετεράνους του Παναθηναϊκού, ήρθε ακόμη μια επιτυχία για το «τριφύλλι» από την Μαρία Εξάρχου.

Η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων στα 5 χιλιόμετρα για την κατηγορία των κορασίδων με επίδοση 1:10.35.564 και μάλιστα ήταν το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του Συλλόγου σε πρωτάθλημα open water.

Η «πράσινη» κολυμβητήρια δήλωσε: «Έφτασα πολύ κοντά στη δεύτερη θέση που κρίθηκε στην τελευταία χεριά αλλά είμαι πολύ χαρούμενη για το μετάλλιο. Ήταν ο ιδανικός τρόπος να κλείσει μια δύσκολη και κουραστική χρονιά με τραυματισμούς και ατυχίες που μας άφησαν λίγο πίσω στην προετοιμασία μας. Ευτυχώς, η σεζόν ολοκληρώθηκε με απόλυτα θετικό πρόσημο, με ένα μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών στην πισίνα και ένα ακόμα στη θάλασσα».

Παράλληλα, στα 4×1.250 μέτρα ο Παναθηναϊκός ήταν 8ος στην κατηγορία παίδων-κορασίδων με τους Καρλή, Καπόγλη, Εξάρχου και Φέρρα με χρόνο 01:02.31.162.

Τέλος, στα 5 χιλιόμετρα 15ος βγήκε ο Καρλής Φραγκίσκος στην κατηγορία των παίδων με χρόνο 01:09.35.308 και 21ος ο Καπόγλης Μάριος με 1:15.08.076.