Καλή παρουσία είχε το τμήμα τένις με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που γίνεται στο ΟΑΚΑ με μια νίκη στο ατομικό ενώ προσπάθησε και στο διπλό για κάτι παραπάνω.

Ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  αντισφαίρισης με αμαξίδιο ο Παναθηναϊκός έχοντας και σήμερα καλή παρουσία.

Οι δύο αθλητές του Συλλόγου Νίκος Γαστεράτος και Παναγιώτης Κοντογιάννης κυνήγησαν τον κάθε πόντο και κέρδισαν τις εντυπώσεις κόντρα σε πιο έμπειρους αντιπάλους.

Στο διπλό η «πράσινη» ομάδα έδωσε μάχες και διεκδίκησε ότι καλύτερο μπορούσε απέναντι στην ομάδα του Διαφοροζώ ωστόσο ηττήθηκε με 6-3 και 6-2.

Στα ατομικά ο Νίκος Γαστεράτος πέρασε μπάι στον πρώτο γύρο  και πάλεψε για το καλύτερο δυνατό ενώ νίκησε και στους αγώνες κατάταξης στον …παναθηναϊκό εμφύλιο τον Παναγιώτη Κοντογιάννη με 2-1.

Όπως και να έχει ήταν μια επιτυχημένη παρουσία για τους δύο αθλητές του ΠΑΟ που ταξίδεψαν από Ηράκλειο και Αίγιο αντίστοιχα και παρά τις απουσίες του κόουτς Ανδρέα Νίκα και των Αριστομένη Νικολόπουλου και Παναγιώτη Χριστόφορου κράτησαν ψηλά τη σημαία.

Στη γενική κατάταξη ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την Πέμπτη θέση.