Η ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού κράτησε και πάλι ψηλά τη σημαία του τριφυλλιού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο Χαϊδάρι και διατήρησε τα πρωτεία.

 Ο Σύλλογος κράτησε τα ημία  στο αγώνισμα έπειτα από συναρπαστικά ματς που έγιναν στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Ο παραολυμπιονίκης Πάνος Τριανταφύλλου πήρε τρία χρυσά μετάλλια και έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να συγκεντρώσουν οι πράσινοι τα περισσότερα χρυσά. Ο πρωταθλητής με καταγωγή από τη Δράμα πήρε την πρώτη θέση σε επέ, φλερέ και σπάθη Β.

Παράλληλα κομβικό ρόλο έπαιξε και σε αυτό το πρωτάθλημα ο Βασίλης Ντούνης με δύο χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο μετάλλιο. Ο πρωταθλητής του ΠΑΟ από το Κορωπί έπαιξε σπουδαίους αγώνες  με τον Γεράσιμο Πυλαρινό του Σπάρτακου και κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Ο Απόστολος Δαβής ήταν και πάλι παρόντας με ένα ασημένιο μετάλλιο και δύο χάλκινα. Ο Δαβής είναι η ψυχή του τμήματος και το πανηγύρισε με τη σημαία του Συλλόγου.

Ο κόουτς Δημήτρης Κάζαγλης έμεινε ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των αθλητών του και παρά τις απουσίες των Πέππα, Κοντοβά, Παπαϊωάννου, Σκάρου και Ασβεστά ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε ψηλά.

Συνολικά ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος με πέντε χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια μετάλλια και δύο χάλκινα μετάλλια. Δεύτερος ήταν ο Σπάρτακος με τρία χρυσά μετάλλια και δύο ασημένια μετάλλια, τρίτοι οι Αετοί με δύο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, τέταρτο το Μαρούσι με ένα χρυσό μετάλλιο και πέντε ασημένια μετάλλια και πέμπτη η Μεγαλόνησος με ένα χάλκινο μετάλλιο. Αυτός ήταν ο 1667ος τίτλος για τον Παναθηναϊκό Α.Ο.