Αξιοσημείωτη παρουσία του Παναθηναϊκού στο τένις με αμαξίδιο, που είναι μια από τις πέντε ομάδες στην Ελλάδα που καλλιεργεί το άθλημα, και συμμετέχει με δύο αθλητές που ταξίδεψαν από την επαρχία μόνο και μόνο για να αγωνιστούν με το «τριφύλλι»

Σημαδιακή είναι για ακόμα μια φορά η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο τένις με αμαξίδιο και λαμβάνει μέρος για δεύτερη φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΑΟΜ ΑμεΑ.

Το «τριφύλλι» μπορεί να παρατάχθηκε με απουσίες αφού οι Νικολόπουλος και Μουμτζόγλου βρίσκονται στο εξωτερικό, όπως και ο προπονητής Ανδρέας Νίκας και ο Χριστόφορος στη Σύρο, ωστόσο το βάρος σηκώνουν οι Παναγιώτης Κοντογιάννης και Νίκος Γαστεράτος.

Ο Παναγιώτης Κοντογιάννης αν και νέος στο άθλημα έδειξε ότι το κατέχει και παρά την ήττα του με 6-2 και 6-3 από τον πιο έμπειρο Αστέριο Γιαννούδη του Ηφαίστου Πατρών, άφησε πολύ καλά δείγματα γραφής.

Παρομοίως στο διπλό οι Γαστεράτος-Κοντογιάννης λύγισαν από τους Γιαννούδη-Πατρονίδη του Ηφαίστου και του Ηρόδικου αντίστοιχα όμως έδωσαν μάχη και τελικά έχασαν με 6-0 και 6-3.

Οι αγώνες των αθλητών του «τριφυλλιού» συνεχίζονται αύτιο στις 9 το πρωί στο ατομικό και στο διπλό στο ΟΑΚΑ και στόχος είναι να είναι και πάλι σκληροτράχηλοι κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Γαστεράτος ταξίδεψε από το Ηράκλειο και ο Παναγιώτης Κοντογιάννης από το Αίγιο μέσα στο κατακαλόκαιρο απλά και μόνο για να τιμήσουν την πράσινη φανέλα.