Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ζοάο Ζεράλδο για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Πρόκειται για μια ακόμα  μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε από την καμπάνια «Σύλλογος πιο μεγάλος» και δυναμώνει σημαντικά  το ένδοξο τμήμα πινγκ πονγκ του «τριφυλλιού».

Ο 27χρονος αριστερόχειρας Πορτογάλος έχει πλούσιο βιογραφικό και έχει  δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο ενώ αυτή τη στιγμή είναι No40 στον κόσμο.

Μεγάλη του στιγμή ήταν το 2014 όταν κατέκτησετο χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Πορτογαλίας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μαζί με τους Τιάγκο και Φρέιτας. Το 2016 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο διπλό ενώ την επόμενη χρονιά πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο ομαδικό.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Ζεράλδο ανέφερε χαρακτηριστικά «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους με την ομάδα.  Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και θα τους δικαιώσω».