Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Κωνσταντινόπουλο στο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Συνεχίζει για μια ακόμα χρονιά με την πράσινη φανέλα ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος και αναμφίβολα το τμήμα παραμένει δυνατό με την παρουσία του.

Ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος είναι δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο ατομικό και πέντε φορές στο διπλό και  φέτος έφτασε στην κορυφαία διεθνή διάκριση του με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ομαδικό στους Μεσογειακούς αγώνες.

Ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος ανέφερε στο www.pao1908.com «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα της καρδιάς μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτο ώστε να πραγματοποιησουμε τους στόχους μας.

Θα έχουμε πάρα πολύ δυνατη ομάδα. Και η απόκτηση του Γκίωνη και των υπόλοιπων αθλητών που θα έρθουν δίνουν άλλο αέρα στην ομάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι αυτή την ομάδα και θα κάνουμε το 1000% ώστε να δώσουμε χαρά στον Σύλλογο στους οπαδούς και σε εμάς».