Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Τόλιου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 , για το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού και τη νέα χρονιά διατηρώντας τη δυναμική του τμήματος σε υψηλό επίπεδο.

Η Τόλιου συνέβαλλε τα μέγιστα στη σπουδαία χρονιά για το τμήμα του πινγκ πονγκ κατακτώντας το Europe Trophy και το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ κατάφερε να μπει στην τελική 8άδα στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν της Αλγερίας.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Τόλιου είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με την φανέλα του Παναθηναϊκού, μια ομάδα που την θεωρώ οικογένεια μου. Φέτος είχαμε μια πολύ καλή σεζόν, κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας και το Europe Trophy που είναι πολύ σημαντικές στιγμές για εμάς και για το Σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούρια χρονιά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να έχουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό».