Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Έλσα Τέρπου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 , για το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η 22χρονη αθλήτρια του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού και τη νέα χρονιά διατηρώντας τη δυναμική του τμήματος.

Η Τέρπου ήταν μια βασική αθλήτρια σε μια σπουδαία χρονιά για το τμήμα που κατέκτησε το Europe Trophy και το κύπελλο Ελλάδας και σίγουρα μπαίνουν οι βάσεις για να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο της ομάδας.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Τέρπου είπε «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα και φέτος με τον Παναθηναϊκό.  Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς ανθρώπους και νιώθω πολύ άνετα και όμορφα όταν αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό.

Η χρονιά που περάσαμε ήταν φοβερή και σίγουρα η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου σε συνδυασμό με το κύπελλο Ελλάδας ήταν αξέχαστα για εμάς.

Από τη πλευρά μου θα δουλέψω πολύ σκληρά και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τούς στόχους της».