Η αθλήτρια πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού Κατερίνα Τόλιου πέτυχε μεγάλη νίκη στους Μεσογειακούς αγώνες κόντρα στην αιγύπτια Ντίνα Μεσρεφ και είναι μια ανάσα από την πρόκριση.

Τεράστια νίκη για την Κατερίνα Τόλιου στην πρεμιέρα της στους Μεσογειακούς Αγώνες. Με καταπληκτική εμφάνιση και ηρεμία σε όλες τις κρίσιμες στιγμές κατέβαλλε για την 1η αγωνιστική του 3ου γκρουπ την Αιγύπτια επικεφαλής Ντίνα Μεσρέφ με 4-1 σετ.

Η αριστερόχειρας αθλήτρια, γνωστή και στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά της από τον ΔΑΟ Ταύρου, είναι η σημερινή 1η Μεσογειονίκης του απλού γυναικών με τον τίτλο, που είχε κατακτήσει το 2018 στην Ταρραγόνα.

Η Τόλιου την έφερε κατευθείαν σε δύσκολη θέση με το αμυντικό στυλ παιχνιδιού, προηγήθηκε με 3-0 μάλιστα κι ενώ έχασε από 5-1 το 4ο σετ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στην παράταση του 5ου. Ορθάνοιχτος πια ο δρόμος για την πρόκριση στο στάδιο 2.

Στον αντίποδα απρόοπτο προέκυψε με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο στο Οράν λίγες ώρες μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ομαδικό. Το βράδυ αισθάνθηκε αδιαθεσία. Στην πρεμιέρα του ομίλου του στο απλό (8ος), με τον Ιταλό Μιχάι Μπομποτσίκα, μπήκε απλά στο τραπέζι για να μη μηδενιστεί, έπαιξε δύο πόντους κι έδωσε το χέρι του.

Δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό, αλλά στη συνέχεια πήγε στο ιατρείο του Μεσογειακού Χωριού για περαιτέρω φροντίδα κι αργότερα θα φανεί αν μπορεί ν’ αγωνιστεί το απόγευμα ή θα πρέπει να διακόψει την προσπάθειά του.

Τέλος, η  Άννα Τοφαντ με τη φανέλα της Εθνικής Σλοβενίας γνώρισςε την ήττα με 4-0 από την αιγύπτια Γκόντα.