Ο αθλητής του Παναθηναϊκού στο πινγκ πονγκ Κώστας Κωνσταντινόπουλος μαζί με τον Γιάννη Σγουρόπουλο κατάφεραν και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο που ήταν το πρώτο της Ελλάδας στο ομαδικό στην ιστορία του αθλήματος στους Μεσογειακούς αγώνες. Αυτομάτως ο «πράσινος» αθλητής μπήκε στους Green Legends του Συλλόγου.

Η «γαλανόλευκη» με τον τριφυλλοφόρο πρωταθλητή Κώστα Κωνσταντινόπουλο στη σύνθεση της κατάφερε και επικράτησε της Ισπανίας με 3-1 και αυτομάτως ο σπουδαίος αθλητής του «τριφυλλιού» μπαίνει στους Green Legends του Συλλόγου χάρη σε αυτή την επιτυχία του.

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος (νούμερο 174 στον κόσμο) έκαμψε με 3-1 σετ τον Αλβάρο Ρόμπλες (Νο 61) με μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση.

Στο δεύτερο επί μέρους ματς ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος έδωσε γερή «μάχη» με τον Κάρλος Καμπαλέρο και λύγισε με 3-2 σετ. Τώρα είναι η ώρα του διπλού.

Οι Κωνσταντινόπουλος-Σγουρόπουλος επιβλήθηκαν των Ρόμπλες και Καμπαλέρο με 3-0 σετ και η Ελλάδα προηγήθηκε  2-1 στο σκορ ομάδων.  Στο τέταρτο και τελευταίο σετ Σγουρόπουλος-Καμπαλέρο 3-0