Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Χαρά Δημητρίου για το ποδόσφαιρο γυναικών, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Η 32χρονη χαφ που συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στη Β’ Κατηγορία θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα και να ενισχύει το τμήμα με την εμπειρία της.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Δημητρίου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στην ομάδα. Δεν ξεχνάω τους λόγους που επέλεξα πέρυσι να είμαι εδώ και είμαι έτοιμη για τη συνέχεια που ακολουθεί. Όλους μας χαροποίησε ιδιαίτερα η άνοδος στην Β’ εθνική κατηγορία και ο στόχος μας παραμένει ίδιος και τη φετινή σεζόν. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, θα προσπαθήσω να προσφέρω στην ομάδα μας τα μέγιστα.

Επίσης ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μας κύριο Χαραλαμπίδη για τις πολλές ώρες που αφιερώσαμε μέσα στα γήπεδα και καταφέραμε επάξια να ανταγωνιστούμε δυνατές ομάδες και κάθε φορά να γινόμαστε όλο και καλύτερες. Να έχουμε μια  καλή σεζόν με υγεία και όλοι μαζί για την ομάδα μας».