Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αμυντικό Δημήτρη Τζελάτη για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Ο Τζελάτης συνεχίζει την παράδοση της οικογένειάς του στον Παναθηναϊκό αφού τόσο ο πατέρας του, Παναγιώτης Τζελάτης όσο και ο θείος του, Παύλος Τζελάτης έχουν υπάρξει αθλητές πόλο του Συλλόγου. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Τζελάτης είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΣIΣΜ.

Ο 28χρονος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον ΑΝΟ Γλυφάδας και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την άμυνα του Παναθηναϊκού με την εμπειρία του.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Η διοίκηση τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι είναι αντάξια του μεγέθους του Παναθηναϊκού καθώς ένας τέτοιος Σύλλογος πρέπει να πρωταγωνιστεί. Με τη στήριξη του κόσμου ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε μια υγιή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Φυσικά, το περιβάλλον δε θα είναι ξένο για μένα καθώς έχω συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή Δημήτρη Μάζη όπως και με τους Αλβέρτη και Χατζηγούλα ως συμπαίκτες στη Γλυφάδα».

Οι προηγούμενες ομάδες του:

Ηρακλής

ΠΑΟΚ

Πρίμορατς Κότορ

ΝΟ Χίου

ΑΝΟ Γλυφάδας