Η γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ κράτησε ψηλά την πράσινη σημαία στην Οστράβα και έγραψε ιστορία στο άθλημα στην Ελλάδα. Πέργκε και Τόλιου μιλάνε για τη μεγάλη επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα η Σάντρα Πέργκελ ανέφερε «Είμαστε πολύ χαρούμενες που πήραμε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του Παναθηναϊκού. Ηρθαμε εδώ να πάρουμε το τρόπαιο και  παροτι δεν ήταν εύκολα τα καταφέραμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση της Κατερίνας Τόλιου που ανέφερε «Νικήσαμε όλα τα ματς με 3-0 μέχρι τον τελικό, ωστόσο ξέραμε καλά ότι ο τελικός θα ήταν δύσκολος.

Είχαμε δύσκολες αντιπάλους σε όλα τα ματς του τελικού όμως ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες από την αρχή και είχαμε ομαδικό πνεύμα και τελικά δίκαια φέραμε το πρώτο ευρωπαϊκό στον Σύλλογο αλλά και στη χώρα σε διασυλλογικό επίπεδο».

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν επίσης και οι Άννα Τοφάντ και Μαρία Αρτσέτου που αφιέρωσαν τον τίτλο και στην Έλσα Τέρπου που απουσίαζε λόγω ασθένειας.

Περιχαρής και ευτυχισμένος ήταν τόσο ο Λευτέρης Μάκρας που εκτέλεσε χρέη προπονητή και οι τιμ μάνατζερ του τμήματος Τάσος Συμεωνίδης και Σωτήρης Χούμος.