Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σγουρίδη για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το τμήμα πόλο του «τριφυλλιού» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον 20χρονο φουνταριστό Δημήτρη Σγουρίδη.

Ο Σγουρίδης που τα τελευταία 12 χρόνια αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ θεωρείται ένα από τα πιο λαμπρά ταλέντα στο χώρο της υδατοσφαίρισης με σημαντικότερη διάκριση την ανάδειξή του ως πρώτος σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Εφήβων που διεξήχθη τον Αύγουστο του 2019 στην Τιφλίδα.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το επόμενό μου βήμα μετά από 12 χρόνια στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ είναι σε έναν Σύλλογο τόσο ιστορικό όπως ο Παναθηναϊκός. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για να αποτελέσω μέλος αυτής της νέας προσπάθειας που γίνεται να επανέλθει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αξίζει. Έχω ζήσει και έχω ακούσει πολλά για την έδρα και τους φίλαθλους του Παναθηναϊκού και ελπίζω και φέτος ο κόσμος να στηρίξει κάθε προσπάθεια».