Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νικόλα Αλβέρτη για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το τμήμα πόλο του ΠΑΟ καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Νικόλα Αλβέρτη που αγωνίζεται ως περιφερειακός και ως φουνταριστός.

Ο 27χρονος Αλβέρτης που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Υδραϊκό διαθέτει πολυετή εμπειρία στην πρώτη κατηγορία και αναμένεται να βοηθήσει το «τριφύλλι» να πετύχει τους στόχους του.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com o Αλβέρτης είπε: «Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον προπονητή αλλά και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από την μεριά μου, είναι τιμή και μεγάλη μου χαρά που θα αγωνίζομαι από του χρόνου με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού! Αν και η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, οι μέχρι τώρα προσθήκες της ομάδας είναι πολύ καλές και μαρτυρούν τη διάθεση από πλευράς διοικήσεως να κάνει ο σύλλογος μια νέα αρχή ανεβάζοντας τον πήχη.

Τόσο για μένα, λοιπόν, όσο και για την ομάδα, πρόκειται για μια νέα αρχή, με νέους στόχους, οι οποίοι σεβόμενοι το όνομα, την ιστορία αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, οφείλουν να είναι όσον το δυνατόν υψηλότεροι. Μιλώντας για τον κόσμο, σίγουρα αποτελεί έξτρα κίνητρο για έναν αθλητή να αγωνίζεται με τους φιλάθλους στο πλευρό του και είμαι βέβαιος ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα είναι δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια. Ευελπιστώ με τη σειρά μας, παίκτες και προπονητής, να τους δώσουμε χαρές μέσα από τα αποτελέσματα της ομάδας στο νερό!»

Το βιογραφικό του:

2020-2022 Υδραϊκός

2015-2020 ΑΝΟ Γλυφάδας

2013-15 ΝΟ Βουλιαγμένης