Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος των 1660 τίτλων έχει επιστρέψει δυναμικά σε τροχιά πρωταθλητισμού και καλεί τους φίλους του Συλλόγου να αποτελέσουν για άλλη μια χρονιά την κινητήρια δύναμή του.

Το «τριφύλλι» κατέκτησε 47 τίτλους την περσινή σεζόν και θέλει τον κόσμο στο πλευρό του για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Εάν ο Παναθηναϊκός είναι κομμάτι της ζωής σου, γίνε κομμάτι του Συλλόγου, γίνε μέλος στον Π.Α.Ο.!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου το γραφείο μελών θα λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 9:30 έως τις 17:30 και το τηλέφωνο είναι 2114117600.

Τρόποι εγγραφής Μέλους και ανανέωσης της κάρτας Μέλους:

Α) Στα φυσικά σημεία πώλησης των γραφείων του Παναθηναϊκού Α.Ο. ( γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»). 

Β)Ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, όπου το υποψήφιο μέλος μπαίνει στο site συμπληρώνει τα στοιχεία του και προχωράει στην πληρωμή μέσω κάρτας. Επίσης μέλος μπορεί να γίνει κάποιος και από τα φυσικά σημεία πώλησης της VIVA, δηλαδή τα καταστήματα Reload, Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολη και Yoleni’s. 

Γ) Με κατάθεση σε τράπεζα, όπου αφού προχωρήσει στην κατάθεση χρειάζεται να μας αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης και την Αίτηση Εγγραφής Μέλους Παναθηναϊκός Α.Ο. συμπληρωμένη στο [email protected].

Για την παραλαβή της κάρτας μπορεί να περάσει από τα γραφεία μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» ή αποστέλλεται με courier στο χώρο του (με αντικαταβολή) εφόσον ζητηθεί. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα Iban είναι: Alpha Bank GR09 0140 3440 3440 0200 2002 597 και Τράπεζα Πειραιώς GR42 0171 7520 0067 5211 4492 721.

Η τιμή της ετήσιας συνδρομής μέλους είναι 50 ευρώ.

Προνόμια –Δικαιώματα  μελών

-Δικαίωμα παρακολούθησης των Γενικών Συνελεύσεων του Ομίλου

-Δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε όλες τις διαδικασίες του Συλλόγου με τη συμπλήρωση ενός ημερολογιακού έτους από την πρώτη εγγραφή.

– Δικαίωμα αγοράς κάρτας διαρκείας (ΠΑΕ Παναθηναϊκός)

-Δικαίωμα  αγοράς κάρτας διαρκείας Green Pass και VIP Pass (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

– Προτεραιότητα εισόδου για τα μέλη στα εντός έδρας ματς στα ομαδικά σπορ του Παναθηναϊκού Α.Ο. είτε με την αγορά Green Pass και VIP PASS είτε με τη μορφή απλού εισιτηρίου.

-Εμπορικές παροχές συνεργατών του Παναθηναϊκού Α.Ο.

*Θα υπάρξουν και άλλα προνόμια για τα μέλη που θα ανακοινωθούν προσεχώς.