Στην περιοχή της Τανάγρας διεξήχθη ο αγώνας αντοχής του τοπικού πρωταθλήματος Αττικής υπό την αιγίδα της επανασυσταθείσας ΤΕΠΑ. Οι Πράσινοι συμμετείχαν με 8 αθλητές, τον έφορο του τμήματος Σωτήρη Περίδη και τους συνοδούς – βοηθούς τους.

Την παράσταση έκλεψε ο Γιώργος Μαρκεσσίνης, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας των Masters A, ίδια θέση και με τον αντίστοιχο περσινό αγώνα, έχοντας χρόνο 2:19:38.

Ο Θανάσης Μεσσήνιος στην κατηγορία Masters Γ, εξαιρετικός, έλαβε τη 12 θέση με χρόνο 2:30:17.

Την 20η θέση έλαβαν ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου στην κατηγορία Masters Β (2:22:47) και ο Παναγιώτης Καλλιμάνης στη Masters Γ (2:37:51).

Αντίστοιχα την 21η θέση πήραν οι Κωνσταντίνος Δρακόπουλος (2:26:23) στη Masters Β και Παναγιώτης Ζακυνθινός (2:46:55) στη Masters Γ.

Ο Γιώργος Καζανας της κατηγορίας ΕΛΙΤ – ΑΝΔΡΩΝ και Κώστας Πιπίνης της Masters Γ, πάλεψαν αλλά τερμάτισαν τον αγώνα χωρίς να πάρουν το χρονικό όριο για κατάταξη.

Επόμενος και συμβολικός – αν μή τί άλλο – αγώνας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Άμφισσα, όπου θα διεξαχθεί από τον Ζευς ΠΟ, ποδηλατικό διήμερο στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή μας, Σπύρου Ντόκου.