Το τμήμα σκοποβολής ΑμεΑ του Παναθηναϊκού κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και είχε την πρώτη του γυναικεία συμμετοχή που συνδυάστηκε με μετάλλιο.

Εξαιρετικά ολοκληρώθηκε η παρουσία του ΠΑΟ παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με δύο απουσίες του Σπύρου Σπαθή και της Μαρία Μπαζάκου που είχαν πρόβλημα τραυματισμού και ασθενείας αντίστοιχα.

Σήμερα ή Ελένη Ζαμπούρα ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια για το «τριφύλλι» καθώς επέστρεψε στους αγώνες μετά από τέσσερα χρόνια και μάλιστα με μετάλλιο.

Η Ζαμπούρα καθοδηγούμενη από το «πράσινο» προπονητικό δίδυμο των Κοτταρά-Βουιδάσκη πήρε τη δεύτερη θέση στο αεροβόλο πιστόλι P2 και έγινε η πρώτη γυναίκα αθλήτρια του τμήματος σκοποβολής ΑμεΑ του Συλλόγου.

Επιπλέον με το μετάλλιο που πήρε ντούμπλαρε τα ασημένια μετάλλια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα (μαζί με του Βλαστάρα στο Paratrap) και έτσι η διοργάνωση για την ομάδα πήγε καλύτερα από πέρυσι σε μετάλλια καθώς είχε μόλις ένα ασημένιο (του Σπύρου Σπαθή).

Στο μεταξύ ο Τάσος Μπούτης έδωσε μια υψηλού επιπέδου μάχη και σήμερα στο αεροβόλο τουφέκι πρηνηδόν R5 κατακτώντας την τέταρτη θέση σε έναν δυνατό αγώνα.

Στη γενική κατάταξη ο Παναθηναϊκός πήρε την Πέμπτη θέση μαζί με τον Θερμαϊκό ενώ πρωταθλητής ήταν ο Τριπτόλεμος και ακολούθησε ο Σπάρτακος.