Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τεχνικό Γιάννη Χαραλαμπίδη, για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Συλλόγου μετά την απόλυτα επιτυχημένη χρονιά της ομάδας και την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Ο «πράσινος» τεχνικός αποτέλεσε έναν από τους θεμέλιους λίθους στην άνοδο του τμήματος που πλέον στοχεύει στην Α’ Εθνική.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Γιάννης Χαραλαμπίδης είπε: «Είναι ύψιστη τιμή για μένα να αποτελώ μέλος της οικογένειας του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Η ταύτιση στόχων και φιλοσοφίας του συλλόγου ταιριάζουν απόλυτα με τα δικά μου ιδανικά και ιδεώδη βάζοντας τη νέα χρονιά τον πήχη ακόμα ψηλότερα στο δρόμο του πρωταθλητισμού με νέες διακρίσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση του Ερασιτέχνη, στους συνεργάτες μου και στους ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα για την εμπιστοσύνη τους. Τέλος, μια βαθιά υπόκλιση στις αθλήτριες μου που ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις αυτής της χρονιάς βάζοντας γερές βάσεις για την επόμενη».