Καταπληκτική εμφάνιση από τα κορίτσια του Παναθηναϊκού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών Νεανίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Παίδων που πραγματοποιείται στο Λουτράκι.

Αναλυτικότερα, η Έλενα Τζατζολάρη κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 55 κιλών πετυχαίνοντας μάλιστα Πανελλήνιο ρεκόρ Νεανίδων στο αρασέ με 79 κιλά και Παναθηναϊκό ρεκόρ, το οποίο κατείχε η ίδια (78κ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2021). Η «πράσινη» αθλήτρια σήκωσε επίσης 95 κιλά στο επολέ ζετέ (σύνολο 174κ.), πρωταγωνιστώντας για ακόμη μια φορά στην κατηγορία της.

Δύο πρωτιές πέτυχε η Γαλήνη Φωτιάδου στην κατηγορία των 59 κιλών στις Κορασίδες και στις Νεάνιδες. Η νεαρή αθλήτρια του «τριφυλλιού» σήκωσε τα περισσότερα κιλά στην κατηγορία της και στο αρασέ (58 κ.) και στο ζετέ (70 κ.) και με σύνολο 128 κιλά κατέκτησε δύο «χρυσά» μετάλλια.  

Παράλληλα, η Μαρίνα Κορέτα βγήκε 3η στις Νεάνιδες στην κατηγορία των 64 κιλών με 66κ. στο αρασέ και 75 κ. στο επολέ ζετέ (σύνολο 141κ.).

Τέλος, η Αλεξάνδρα Λαμπρινή Σαλπιγγίδου με 35 κιλά στο αρασέ και 42 κιλά στο ζετέ (σύνολο 77κ.) κατέκτησε την 4η θέση στις κορασίδες και την 6η θέση στις Νεάνιδες.