Οι κολυμβήτριες του Παναθηναϊκού Άννα Ντουντουνάκη και Νόρα Δράκου πήραν την πρώτη θέση στα 100μ. πεταλούδα και στα 50μ. ύπτιο στο «Ακρόπολις», με την πρώτη μάλιστα να σημειώνει και Παναθηναϊκό ρεκόρ

Εξαιρετικές κούρσες σήμερα το απόγευμα για τις δύο «γοργόνες» του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ όπου κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στο διεθνές μίτινγκ Ακρόπολις.

Η Ντουντουνάκη μάλιστα τερμάτισε σε χρόνο 57.93 στα 100μ. πεταλούδα σπάζοντας το ρεκόρ Συλλόγου που είχε η ίδια με 59.24 από το χειμερινό πρωτάθλημα.

Η ίδια δήλωσε «Ήθελα μια επίδοση κάτω από τα 58”. Είναι άλλωστε ο τελευταίος μου αγώνας πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μου δίνει δύναμη να είμαι στην καλύτερη μου κατάσταση στο μεγάλο ραντεβού της Βουδαπέστης».

Σε ότι αφορά τη Νόρα Δράκου με μια σταθερά καλή εμφάνιση τερμάτισε στην πρώτη θέση στα 509μ. ύπτιο με 28.33

Η Δράκου είπε «Το ‘’Ακρόπολις’’ το βρίσκω εξαιρετικό, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα- πρόσθεσε. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω και απολαμβάνω τους αγώνες. Το επίπεδο είναι ανεβασμένο», τόνισε η Δράκου και συμπλήρωσε:«Ο μεγάλος μου στόχος για φέτος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ειδικά στα 50μ. ύπτιο που φέτος σημείωσα μετά από έξι χρόνια πανελλήνιο ρεκόρ (27.96 από 28.00). Οπότε αν έρθει ένας τελικός τότε, μετά είναι όλα ανοιχτά και μακάρι να έρθει και ένα χάλκινο μετάλλιο. Μπορώ να κάνω κάποια πράγματα ακόμα. Όταν νιώσω ότι δεν έχω κάτι άλλο να δώσω, όταν πω μέσα μου ‘’Νόρα, έχεις κάνει αυτά που μπορούσες να κάνεις’’, ότι ‘’έχεις φτάσει στα όρια σου’’, πιστέψτε με, τότε δεν θα με ξαναδείτε στις πισίνες. Απολαμβάνω αυτό που κάνω, σκέφτομαι αγώνα με αγώνα και χρονιά με χρονιά, αν έρθουν και τα όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες…καλώς να έρθουν».