Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Τρίτη 10 Μαΐου στις 21:00 (sdna.gr) στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι για τον τέταρτο τελικό της Volleyleague γυναικών.

Τα «φίνα κορίτσια» βρίσκονται πίσω με 2-1 και θα παλέψουν με τον κόσμο στο πλευρό τους για να στείλουν τη σειρά σε πέμπτο ματς.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους στο γήπεδο του Αγίου Θωμά από τις 19:30 και το κόστος του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Μπράνκο Γκάιτς δήλωσε: «Αύριο πρέπει να κερδίσουμε γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός. Αποδείξαμε ότι μπορούμε και πάμε για τη νίκη. Σεβόμαστε την έδρα μας, τους φιλάθλους μας και έχουμε το κίνητρο για να παλέψουμε. Στους τελικούς όποιος αντέχει την πίεση θα κερδίσει. Έχουμε δει πολλά στα προηγούμενα μεταξύ μας παιχνίδια και αν έχουμε σταθερή απόδοση θα καταφέρουμε να στείλουμε τη σειρά σε πέμπτο ματς».

Η αθλήτρια του ΠΑΟ Μάρετ Γκρόθες είπε: «Είμαστε και οι δύο ποιοτικές ομάδες. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες. Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε αύριο μπροστά στους φιλάθλους μας. Για αυτά τα ματς κάνεις προπόνηση και αυτά τα ματς θέλεις να παίζεις ως αθλητής. Θα τα δώσουμε όλα και είμαστε έτοιμες για μεγάλη «μάχη». Μαζί με τους φιλάθλους μας μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».