Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για το break την Παρασκευή 6 Μαΐου κόντρα στον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της Volley League και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί στις 18:00 από το YouTube Olympiacos SFP.

Τα «φίνα κορίτσια» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή εμφάνιση που έφερε την ισοφάριση (1-1) και να «σπάσουν» την έδρα του αντιπάλου για να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση ενόψει της συνέχειας.  

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Μπράνκο Γκάιτς δήλωσε: «Αύριο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα και να «σπάσουμε» την έδρα του Ολυμπιακού. Φυσικά ο στόχος μας παραμένει ίδιος και θέλουμε να παίξουμε το βόλεϊ που μπορούμε, να δείξουμε την ποιότητά μας και σε κάθε ματς να πιάνουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης».

Η «πράσινη» αθλήτρια Μανωλίνα Κωνσταντίνου είπε: «Το μέλημα όλων μας αυτή τη στιγμή είναι να βάλει η καθεμία το δικό της λιθαράκι και να βγάζει τον καλύτερό της εαυτό ούτως ώστε ως σύνολο να παίξουμε καλό βόλεϊ και να πετυχαίνουμε νίκες μέχρι και το τελευταίο ματς. Ήταν σημαντική νίκη γιατί είμαστε στα ίσα, ξεκινάμε από το μηδέν και πάμε δυνατά στο Ρέντη για να σπάσουμε την έδρα και να φέρουμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας».

Δείτε την αναμέτρηση στο ακόλουθο link: 

https://youtu.be/k9SM5ztHK2k